UMIO Learning Voucher verzilverd

Even voorstellen: Gijs Hendrikx, eigenaar van Theater Hotel Venlo en winnaar van de ‘Young Professional Of The Year’ award, editie 2018. De award is een initiatief van PRO77, de Venlose ondernemersvereniging voor Young Professionals en in april door de gemeente Venlo uitgereikt aan Gijs. Hij mag zich daarmee een jaar lang de meest toonaangevende Young Professional uit Venlo noemen.

Deze week kwam Gijs in het genot van zijn prijs: het Learning Voucher dat door UMIO beschikbaar was gesteld, is door Gijs verzilverd met deelname aan de derde editie van het Excellence Programme Brightlands, dat zopas van start is gegaan.
Het programma biedt 20-25 Limburgse top potentials de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen, hun netwerk te versterken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de regio in een triple helix format.

Als partner in de Kennis-As Limburg en Brightlands is UMIO| Maastricht University, samen met mede opdrachtgever de Provincie Limburg, het vliegwiel om de ontwikkeling van deze Limburgse top potentials te faciliteren.

Goede keus Gijs!