Maastricht University: dé Europese universiteit van Nederland

UMIO is onderdeel van dé Europese universiteit van Nederland, Maastricht University. Met ons internationaal georiënteerde en toegankelijke onderwijs dragen wij ons steentje bij aan het internationale karakter van deze universiteit. Onlangs is Maastricht University gestart met een landelijke mediacampagne, waarin zij aandacht vraagt voor haar bijzondere internationale positie.

De campagne is erop gericht duidelijk te maken dat de universiteit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt en daarbij kiest voor ontwikkeling en vernieuwing gebaseerd op een sterke regionale profilering vanuit een internationaal perspectief.

Deze koers past bij een universiteit in een grensregio. Als dé Europese universiteit van Nederland is Maastricht University een erkende ‘gateway to and from Europe’. Vanuit die context dragen de studenten en medewerkers hun steentje bij aan een sterkere regio, een innovatief en krachtig Nederland en een beter Europa.

Dynamische, internationale leeromgeving

Ook UMIO draagt bij aan deze koers van de universiteit. Met onze hoogwaardige leertrajecten brengen we academische experts, professionals uit het bedrijfsleven en studenten samen in een dynamische, internationale leeromgeving, die gericht is op het bouwen aan een regionale kenniseconomie vanuit internationale perspectieven.

Ten gunste van de regionale kennisontwikkeling zetten we kennis in voor partners in het publieke domein, zoals Provincie Limburg en Gemeente Maastricht. Tegelijkertijd bieden we effectieve, internationaal georiënteerde programma’s voor business professionals, zoals de Executive MBA, de Executive Masters en het European Management Residency-programma.

De campagne

De mediacampagne van Maastricht University bestaat onder meer uit radiocommercials op veelbeluisterde radiozenders, verschillende online activiteiten en campagnepagina’s op de eigen universiteitswebsite. Ook verschijnen advertenties in De Volkskrant, NRC Handelsblad en het Financieele Dagblad.

Meer informatie

Ga naar de website van Maastricht University voor meer informatie over de campagne.