UMIO werkt mee aan ondernemersplatform coronacrisis

De coronacrisis heeft een enorme economische impact, waarbij geen enkele sector buiten schot blijft. Om deze crisis het hoofd te bieden, is het cruciaal dat we elkaar helpen. Daarom heeft MKB-Limburg een interactief platform opgezet voor ondernemers in Limburg. UMIO is als expert betrokken bij dit initiatief. Met behulp van een forum, trainingen en andere activiteiten brengt het online platform ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is gratis voor alle ondernemers in Limburg.

Op het forum van het platform kunnen ondernemers en experts elkaar treffen om informatie uit te wisselen over verschillende onderwerpen. Hier kunnen ze van elkaar leren en elkaar inspireren.

Afgelopen maandag ging het online trainingsprogramma van start op het platform. Dit programma bestaat uit verschillende online trainingen die als doel hebben om in verbinding met elkaar de huidige problematiek het hoofd te bieden. Elke week komt een nieuwe module aan bod. De thema’s van de modules zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & Samenwerken, Inspireren, Innovatie & Efficiëntie en Toekomstbestendig Denken.

Naast het forum en de trainingen kunnen ondernemers wekelijks deelnemen aan een live Q&A-sessie met experts, bestuurders, vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen en ervaren business coaches.

Aanmelden

Ben je als ondernemer actief in Limburg? Meld je dan gratis aan voor het platform via www.mkblimburgondernemersplatform.nl en doe mee!