Masterclass Coachende mindset (NL)

Deze masterclass is gebaseerd op nieuwe psychologische inzichten over de relatie tussen effectief leiderschap en het belang van een scheppende mindset.


Start Digitale Transformatie (NL)

In deze masterclass leer je wat digitale transformatie inhoudt, waarom het zo belangrijk is, hoe je een digitale strategie ontwikkelt en implementeert, wat er nodig is om digitaal te kunnen transformeren en hoe je kunt werken in een digitaal ecosysteem.


Start Coachend Leidinggeven (NL)

Sta jij als leidinggevende samen met je team voor flinke uitdagingen? Wil je jouw medewerkers beter begeleiden, zodat ze meer verantwoordelijkheid nemen en daardoor beter presteren? Dan is de masterclass Coachend leidinggeven geschikt voor jou.


Maastricht Summer Experience

This unique programme offers the opportunity to familiarise yourself with Design Thinking in the context of Customer Centric Innovation and learn all about the relevant tools to come to successful service improvements and new propositions.

Start Opleiding voor Aankomende Toezichthouders (NL)

Maastricht University en Supervisie Limburg starten in samenwerking met Cooperatie Verbindend Leiden en LWV in januari 2019 met een nieuwe opleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in “het houden van toezicht”. Deelnemers zijn in potentie in staat om als lid van een Raad van Toezicht resp. lid van een Raad van Commissarissen te kunnen functioneren.


Start Opleiding Business Control (NL)

Deze kwalitatief hoogwaardige jaaropleiding richt zich op (aankomend) business controllers die organisaties, projecten of processen in control moeten brengen en houden en daarover strategisch moeten adviseren. De opleiding is een ook een uitstekende voorbereiding voor professionals die toe zijn aan een volgende managementfunctie.


Workshop Beyond Monkey Business

Wij als mensen hebben meer gemeen met dieren dan we zouden willen toegeven. We kunnen dan ook veel leren van het gedrag van dieren. Hoe organiseren verschillende diersoorten zich? Hoe is de macht verdeeld? Hoe werken ze samen, etc.? In deze workshop gaan we eerst oordeelvrij, als echte biologen, in GaiaZOO in Kerkrade een aantal diersoorten observeren. Vervolgens reflecteren we op wat we gezien hebben en welke lessen wij hieruit kunnen trekken. UMIO | Maastricht University neemt je samen met een bioloog en een leiderschapsexpert mee op een interactieve ontdekkingstocht in de inspirerende setting van GaiaZOO in Kerkrade.