Start Opleiding voor Aankomende Toezichthouders (NL)

Maastricht University en Supervisie Limburg starten in samenwerking met Cooperatie Verbindend Leiden en LWV in januari 2019 met een nieuwe opleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in “het houden van toezicht”. Deelnemers zijn in potentie in staat om als lid van een Raad van Toezicht resp. lid van een Raad van Commissarissen te kunnen functioneren.


Start Opleiding Business Control (NL)

Deze kwalitatief hoogwaardige jaaropleiding richt zich op (aankomend) business controllers die organisaties, projecten of processen in control moeten brengen en houden en daarover strategisch moeten adviseren. De opleiding is een ook een uitstekende voorbereiding voor professionals die toe zijn aan een volgende managementfunctie.


Start International Finance and Control Campus (NL)

In deze editie ligt de focus op de “Future of Finance”. We kijken naar de ontwikkelingen op het vlak van data science: Data Analytics, Big Data Applications en Digital Innovation in relatie tot Finance. Topdocenten reiken de theoretische basis aan en samen met de andere deelnemers, die net als jij een sterke financiële achtergrond hebben, deel je ervaringen en discussieer je over relevante cases zodat nog meer inzicht verkregen wordt.


Masterclass Duurzaamheid (NL)

In deze masterclass leert u over duurzaam ondernemen. Wat bedoelen we en wat zijn circulaire kansen en risico´s?


Masterclass Governance: Werving en Selectie (NL)

In deze masterclass leert u over werving en selectie in de governance top van de organisatie.
Hoe vinden, hebben en houden we goede bestuurders en toezichthouders?


Masterclass Governance: De Rollen en Taken van de Voorzitter (NL)

In deze masterclass verkrijgt u inzicht in de rol van de voorzitter van de Raad van Toezicht/Raad van Commissarissen als evenwichtskunstenaar.


Masterclass Governance: De Rollen en Taken van de Bestuurssecretaris (NL)

Deze masterclass geeft inzicht in de verschillende rollen die de bestuurssecretaris kan spelen, de mogelijke taakopvattingen en de dilemma’s die met rol en taakopvatting te maken hebben.


Training Fraude voor accountants in business – Verplicht onderwerp 2019 (NL)

Deze training heeft als doel om de bewustwording van de accountant in business (AIB) te vergroten van wat het maatschappelijk verkeer van de accountant verwacht op het gebied van fraude(risico)(factoren).


Masterclass Rol van de Voorzitter (NL)

Deze masterclass gaat in op de rol van de voorzitter bij verdere professionalisering van een Raad van Toezicht/ Raad van Commissarissen.