Masterclass: Governance maar dan Anders (NL)

Masterclass over andere vormen van governance dan het bestuur – toezicht model.


Masterclass: Eerste Functie als Bestuurder (NL)

Masterclass voor professionals of managers, die bestuurder worden.

LEES VERDER

Certificaatuitreiking en inschrijving in register toezichthouders (NL)

Als u deelneemt aan minimaal 6 masterclasses gedurende 2 jaar (18 PE-uren) ontvangt u een certificaat van Maastricht University en komt u in aanmerking voor inschrijving in het register van Maastricht University School of Business and Economics voor gecertificeerde toezichthouders.

LEES VERDER

Jaarlijks Seminar voor Toezichthouders (NL)

Jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd door Maastricht University | UMIO i.s.m. Supervisie Limburg en Bestuurderscentrum. De doelgroep betreft deelnemers aan onze masterclasses en opleidingen die graag op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen in “de wereld van het toezichthouden”.

LEES VERDER

Masterclass Rol van de Bestuurssecretaris bij Relevante en Betrouwbare Informatievoorziening (NL)

Deze masterclass geeft jou als bestuurssecretaris een beeld van de trends en ontwikkelingen op digitaal gebied en hoe deze de toegevoegde waarde van de bestuurssecretaris kunnen vergroten.

LEES VERDER

Masterclass Duurzaamheid en Integraal Toezicht – Deel 2 (NL)

In deze masterclass leert u over duurzaam ondernemen. Wat bedoelen we en wat zijn circulaire kansen en risico´s?

LEES VERDER

Masterclass Leiderschap als Risicofactor (NL)

Misschien is leiderschap wel het meest cruciale risico van elke organisatie. Maar hoe weet je nu als RvT dat dat oké is? Hoe houd je de vinger aan de pols? Hoe toets je dat nu?

LEES VERDER

Masterclass Strategisch Risicomanagement (NL)

Op welke wijze krijg jij als toezichthouder/bestuurder inzicht en grip op de risico’s in jouw organisatie? In deze masterclass bekijken we aan de hand van een praktijkcasus hoe een breed risicobegrip en een brede betrokkenheid van toezicht, bestuur en management in de praktijk kunnen worden gecombineerd.

LEES VERDER

Masterclass Cybersecurity Essentials (NL)

In deze masterclass verkennen we het cybersecurity landschap, verdiepen we de cybersecurity “essential-to-know” kennis, en worden deelnemers meegenomen in de laatste ontwikkelingen, met als doel: het beschermen van ICT en kritische bedrijfsprocessen in je organisatie.

LEES VERDER

Bijeenkomst Oriëntatie op Toezicht Houden (NL)

U krijgt in een dagdeel precies díe bagage mee, die u nodig heeft om voor uzelf de afweging te maken of toezicht houden voor u de volgende stap is in uw carrière.

LEES VERDER