MAATWERK PROGRAMMA’S

Persoonlijk, kleinschalig, interdisciplinair en gebaseerd op de laatste academische inzichten. Ontwikkel samen met ons een uniek leertraject om je organisatie te helpen omgaan met de uitdagingen van morgen.

MAATWERKPROGRAMMA’S

SAMEN IMPACT CREËREN

In de wereld van vandaag is het voor organisaties belangrijker dan ooit om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen en om daarbij de complexiteit de baas te blijven.

Of jouw organisatie nu moeite heeft om bij te blijven of juist op zoek is naar manieren om voorop te blijven lopen, met de maatwerkprogramma’s van UMIO kunnen we je helpen die belangrijke volgende stap te zetten.

BREED PERSPECTIEF

We nemen een brede kijk op professionele uitdagingen en gebruiken academische inzichten uit alle hoeken van Maastricht University.

INNOVATIEF LEREN

We hanteren het beproefde Probleem Gestuurd Onderwijs en andere kleinschalige en actiegerichte leermethodieken voor een optimaal leerrendement.

BETEKENISVOLLE IMPACT

We gaan verder dan advies. Geen dikke rapporten en oppervlakkige suggesties, maar duurzame inzichten om échte impact te creëren in jouw praktijk.

ONZE AANPAK

HET IMPACT MODEL

We maken gebruik van de academische expertise van Maastricht University en gebruiken innovatieve leermethoden om unieke, multidisciplinaire leertrajecten te ontwikkelen waarmee we een betekenisvolle impact voor jouw organisatie kunnen creëren.

Volgens ons beproefde IMPACT-model identificeren we de leerbehoeften, ontwikkelen we samen een leerreis die bij die behoeften past en doorlopen we ook samen die reis om de beoogde resultaten te bereiken. En we gaan nog een stapje verder… met behulp van een feedback loop zorgen we ervoor dat de beoogde uitkomsten voor jouw organisatie blijvend zijn!

KLANTVERHALEN

PARTNER IN PROFESSIONAL DEVELOPMENT

Onze klanten geven aan ons te zien als een betrouwbare L&D partner met brede expertise en een zeer persoonlijke benadering van leren. Wat ons vooral onderscheidt van andere leerinstellingen is een vleugje dynamiek en excentriciteit die je alleen vindt in een jong en rebels team: UMIO!

KLANTENBESTAND

SAMENWERKEN ZONDER GRENZEN

Als integraal onderdeel van Maastricht University werkt UMIO samen in verschillende disciplines om unieke leertrajecten te creëren die zijn afgestemd op de exacte behoeften van onze klanten. Onze roots liggen bij de School of Business and Economics, maar we zoeken ook actief de samenwerking op met andere faculteiten als de leeruitdaging een multidisciplinaire aanpak vereist.

Dit betekent dat we programma’s ontwikkelen die geschikt zijn voor organisaties in elke sector, van kleine en middelgrote bedrijven en multinationals met winstoogmerk tot NGO’s, universiteiten en business schools over de hele wereld. We werken ook intensief samen met de zorgsector, voor een duurzame en mensgerichte zorg.

VOOR ORGANISATIES

We maken gebruik van het brede scala aan academische expertise van Maastricht University en gebruiken innovatieve leermethoden om unieke leerreizen te ontwikkelen waarmee we een betekenisvolle impact voor jouw team of organisatie kunnen creëren.

VOOR INNOVATORS

Onze economie wordt steeds meer servicegericht en veel organisaties hebben moeite zich daaraan aan te passen. Met onze Service Science Factory helpen we bedrijven om zakelijke uitdagingen en mogelijke innovaties te identificeren en tastbaar te maken.

VOOR UNIVERSITEITEN

Gelegen in het hart van Europa, bieden we universiteiten en business schools over de hele wereld de mogelijkheid om hun programma’s te verrijken door het integreren van op maat gemaakte, internationale leerreizen in hun masters, post-masters en (executive) MBA’s.

DEZE HEBBEN AL JA GEZEGD

NEEM CONTACT OP

WE ZIJN ER OM TE HELPEN!

Als je nog vragen hebt over onze maatwerkprogramma’s, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

De directeur van ons maatwerkportfolio is Ingrid Voncken. Zij bespreekt graag de uitdagingen binnen jouw organisatie en bekijkt hoe we met de expertise van UMIO jou en je organisatie vooruit kunnen helpen.

INGRID VONCKEN

Director Executive Education

+31 6 52 69 21 25
i.voncken@maastrichtuniversity.nl