MAATWERK PROGRAMMA’S

Persoonlijk, kleinschalig, interdisciplinair en gebaseerd op de laatste academische inzichten. Ontwikkel samen met ons een uniek leertraject om je organisatie te helpen omgaan met de uitdagingen van morgen.

ONZE AANPAK

Benieuwd hoe het is om met UMIO samen te werken in een leertraject op maat? Natuurlijk is elk programma anders, maar we gebruiken wel ons beproefde IMPACT-model met zes fases om de leerimpact voor onze klanten te kunnen maximaliseren.

 • INSPECT

  FASE 1

  We luisteren eerst goed om je organisatie en uitdagingen beter te leren kennen.

 • MEASURE

  FASE 2

  Samen meten we de exacte leerbehoeften in het licht van je strategische uitdagingen.

 • PLAN

  FASE 3

  We co-creëren een leertraject op maat op basis van gezamenlijke perspectieven en overtuigingen.

 • ACT

  FASE 4

  We doorlopen het programma met een krachtige mix van verschillende leerinterventies.

 • COMPLETE

  FASE 5

  Na het leertraject worden de leerresultaten vertaald naar actie op de werkplek.

 • TEST

  FASE 6

  We evalueren met een feedback loop om ervoor te zorgen dat de resultaten bekleven.

wijs de verschillende fases aan voor meer details

“We waren nog maar halverwege onze leerreis met UMIO toen we de voordelen van deze samenwerking al inzagen. Onze mensen zijn enthousiast, gaan meer samenwerken, kijken verder dan hun eigen vakgebied en dagen onze strategie actief uit.”

MARIJKE KUSTERS

VALID – TRANSITION MANAGER

LEERTRAJECTEN MET EEN BREDE HORIZON

“Als je alleen een hamer hebt, ziet alles eruit als een spijker.”

Het voordeel van UMIO is dat we kunnen profiteren van een breed scala van onderzoeksinzichten en academische expertise van Maastricht University. Dit betekent dat we niet alleen een hamer hebben. We beschikken over een volwaardige gereedschapskist waarmee we unieke, gevarieerde en multidisciplinaire leerreizen kunnen samenstellen.

Vanwege de grote diversiteit aan kennis en expertise hebben we wel drie aandachtsgebieden gedefinieerd om onze potentiële bijdrage wat explicieter te maken…

THE HUMAN SIDE
OF BUSINESS

We helpen organisaties om optimaal te navigeren door een werkveld dat wordt gekenmerkt door verandering en dat wordt gedreven door de overtuiging dat een mensgerichte benadering je in staat stelt om vooruit te komen.

SERVICE DESIGN
& INNOVATION

Samen met onze klanten co-creëren we innovatieve oplossingen met academische grondigheid en design in het achterhoofd. Samen verbeteren we de strategische besluitvorming en bouwen we aan de toekomst van jou en jouw organisatie.

ACCOUNTING & CONTROL
IN A GLOBAL CONTEXT

We integreren actuele discussies en recente kennis in accounting en control om individuele professionals en organisaties te helpen om de juiste informatie te verzamelen en te gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen.

OPEN PROGRAMMA’S ALS BASIS VOOR MAATWERK

Het samen ontwikkelen van maatwerktrajecten betekent niet dat we altijd vanaf nul moeten beginnen. Je kunt ook kiezen voor één van onze bestaande managementprogramma’s als startpunt voor het bouwen van een traject dat volledig wordt afgestemd op de wensen van jouw organisatie.

“Onze samenwerking met UMIO is fantastisch. Het leertraject is een echte co-productie met ruimte voor input van beide kanten om de beste leerervaring voor onze medewerkers te realiseren.”

GUIDO DERKS

PROVINCIE LIMBURG – DIRECTEUR

NEEM CONTACT OP

WE ZIJN ER OM TE HELPEN!

Als je nog vragen hebt over onze maatwerkprogramma’s, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

De directeur van ons maatwerkportfolio is Ingrid Voncken. Zij bespreekt graag de uitdagingen binnen jouw organisatie en bekijkt hoe we met de expertise van UMIO jou en je organisatie vooruit kunnen helpen.

INGRID VONCKEN

Director Executive Education

+31 6 52 69 21 25
i.voncken@maastrichtuniversity.nl