MAATWERK PROGRAMMA’S

Persoonlijk, kleinschalig, interdisciplinair en gebaseerd op de laatste academische inzichten. Ontwikkel samen met ons een uniek leertraject om je organisatie te helpen omgaan met de uitdagingen van morgen.

KLANTVERHALEN

De afgelopen jaren zijn we vele productieve samenwerkingsverbanden aangegaan met organisaties in de regio en ver daarbuiten, met klanten actief in zowel de commerciële sector als het publieke domein.

In plaats van onze praatjes, laten we liever zien wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met maatwerkprogramma’s bij UMIO!

STICHTING KINDANTE

Stichting Kindante verzorgt onderwijs in de gemeenten Beek, Beekdaelen, Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein. Gezamenlijk hebben de Kindante-scholen bijna 9000 leerlingen. Het bestuur en BURO van Kindante werken vanuit Sittard.

De transformatie die het primair onderwijs heeft doorgemaakt, zorgt voor complexe vraagstukken. Met dit leiderschapstraject geven we een impuls aan de ambities van Stichting Kindante en vergroten we de impact van schoolleiders zodat zij uiteindelijk het verschil kunnen maken!

VALID

In de afgelopen 20 jaar is Valid uitgegroeid tot een ervaren service provider voor cloud-oplossingen en outsourcing die complete dienstverlening biedt, van solide IT-infrastructuren tot geavanceerde en betrouwbare op maat gemaakte en data-gedreven applicaties.

Samen met Valid ontwierpen we vanuit UMIO een traject op maat dat management en leiderschapsontwikkeling combineerde met tools die de groei van hun innovatievermogen mogelijk maken.

PROVINCIE LIMBURG

Als een-na-jongste provincie van Nederland en een echte Europese regio heeft Limburg een onderscheidend profiel. De sociaaleconomische ontwikkelingen die de afgelopen decennia hebben plaatsgevonden, hebben een proces van verandering en innovatie aangewakkerd.

Samen met de Provincie Limburg creëerden we een leertraject op maat dat de onderwerpen digitalisering, technologie, duurzaamheid, arbeidsmarkt, onderwijs, leiderschap en stakeholderbeleid combineerde om beleidsmedewerkers te helpen om de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen aan te gaan.

PURATOS

De Puratos Group is een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in België. Puratos biedt een volwaardig portfolio van innovatieve producten en oplossingen voor (banket)bakkers en chocolatiers. Hun producten en diensten worden verkocht in honderden landen en worden vaak geproduceerd in lokale winkels.

Puratos werkte samen met UMIO om uitdagingen rond de commoditisatie van hun producten in goede banen te leiden. Samen hebben we een uniek programma ontwikkeld op basis van het concept van ‘servitisation’ om een ​​toekomstbestendig bedrijfsmodel op te bouwen dat hogere niveaus van innovatie en klantgerichte strategieën omvat.

PROVINCIE LIMBURG

Limburg is volop in ontwikkeling en de Provincie Limburg heeft een belangrijke verbindende rol om deze vooruitgang te faciliteren. Dit legt een grote verantwoordelijkheid bij de leiders van Provincie Limburg. Of de provincie haar rol in deze ontwikkeling succesvol kan vormgeven, hangt grotendeels af van hoe deze leiders elkaar en hun medewerkers hierin faciliteren.

Samen met de Provincie Limburg heeft UMIO een leiderschapsprogramma ontwikkeld om de hiervoor benodigde individuele en collectieve competenties vorm te geven.

“De resultaten van de samenwerking met UMIO’s Service Science Factory zijn duurzaam. We hebben een nieuwe mentaliteit gecreëerd die niet verdwijnt. Die zal er altijd blijven!”

FILIP ARNAUT

PURATOS – R&D DIRECTOR GRS LAB

NEEM CONTACT OP

WE ZIJN ER OM TE HELPEN!

Als je nog vragen hebt over onze maatwerkprogramma’s, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen!

De directeur van ons maatwerkportfolio is Ingrid Voncken. Zij bespreekt graag de uitdagingen binnen jouw organisatie en bekijkt hoe we met de expertise van UMIO jou en je organisatie vooruit kunnen helpen.

INGRID VONCKEN

Director Executive Education

+31 6 52 69 21 25
i.voncken@maastrichtuniversity.nl