Online Open Avond

Online Open Avond

Executive Master in Cultural Leadership
Datum: 19 juni 2024
Van 18:30 tot 19:15
Locatie: Online
Taal: Engels

Ontmoet het team achter onze Executive Master in Cultural Leadership voor een online informeel gesprek en leer meer over de Executive Master in Cultural Leadership.

Let op, deze open avond vindt online plaats via Zoom.

Tijdens deze online open avond van 45 minuten krijgen deelnemers de kans om meer te horen over de syllabus, de faculteit, exclusieve activiteiten en het onderwijs aan zowel de Royal Academy in Londen als de Universiteit Maastricht in Nederland. Deelnemers kunnen vragen stellen en feedback krijgen van het EMCL team.

Het evenement wordt geleid door Dr Marie Tavinor, Executive Master Programme Director bij de Royal Academy en Prof Rachel Pownall, Executive Master Director, Universiteit Maastricht.

Over het programma

De Royal Academy of Arts lanceerde in samenwerking met de Universiteit Maastricht in Nederland in 2018 haar Executive Master in Cultural Leadership. Dit unieke MA-programma is ontworpen voor individuen die hun begrip van cultuur en creativiteit willen verrijken, om de kunsten en culturele sectoren positief vorm te geven. Aanmeldingen staan open voor mensen uit de kunsten, creatieve sectoren en daarbuiten met eerdere werkervaring en een ambitie voor leidinggevende functies.

Acht intensief gedoceerde modules verkennen onderwerpen zoals: kritische perspectieven in kunst en cultuur; kunstbusiness; kunstrecht; technologie en innovatie; tentoonstellingen en evenementen; en verzamelen en collectiebeheer. Een andere leiderschapsmodule richt zich op persoonlijke ontwikkeling en is afgestemd op iemands ambities en doelen, met lezingen van inspirerende leiders gedurende het hele jaar. Met een scriptie of een professioneel project kunnen studenten zich bezighouden met scenario’s uit de praktijk en vaardigheden ontwikkelen die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek.

Kom je ook?

Meld je nu aan!

Gerelateerde programma's

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.