Een leven lang leren

Een leven lang leren

We zijn nooit uitgeleerd. Het behalen van een diploma is pas het startschot van een carrière, waarin je je moet blijven ontwikkelen om nieuwe uitdagingen aan te kunnen. Uiteindelijk leren we dus allemaal ons hele leven lang. 

Wat is een leven lang leren?

Wie een leven lang leert, streeft voortdurend naar nieuwe kennis en vaardigheden. In de steeds veranderende en snel veranderende wereld van vandaag is het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden essentieel voor elke professional. Korte, gerichte cursussen en masterclasses helpen om nieuwe essentiële vaardigheden te verwerven die je snel in jouw dagelijkse werk kunt toepassen, terwijl executive masters en MBA’s je juist zullen voorbereiden op de volgende grote stap in je carrière.

Een leven lang blijven leren en je voortdurend blijven ontwikkelen, heeft een grote positieve impact op je leven en carrière. Het helpt je bij het overwinnen van uitdagingen en opent nieuwe deuren. Maar een leven lang leren wakkert ook creativiteit en ambitie aan, en helpt bij het uitbreiden van je professionele netwerk. Kortom, om het beste uit je carrière én persoonlijke leven te halen, is het belangrijk om nooit te stoppen met leren.

Een leven lang leren bij UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics, dus een leven lang leren is onze specialiteit. Zo bieden we meer dan twintig programma’s die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Van korte, open programma’s, tot meerjarige executive masters en MBA’s, wij hebben een programma dat bij jou past. Onze programma’s zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Een ander goed voorbeeld van leven lang leren bij UMIO, is UMIO Prime: een gratis platform dat voor iedereen toegankelijk is. UMIO Prime biedt geweldige academische inzichten op een groot aantal gebieden, directe toegang tot gratis evenementen en een community van gelijkgestemde mensen die allemaal hun leven lang willen leren, en waarmee jij direct in contact kan komen. Meld je ook aan voor UMIO Prime en word lid van onze community!

Meer weten?

Wil je meer informatie over alles wat UMIO | Maastricht University te bieden heeft voor professionals? Download dan ons programmaoverzicht of kom naar een infosessie!

Insights

Laatste nieuws

Programma's

Evenementen

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.