ONTWIKKELINGEN
EN TRENDS
IMPLEMENTEREN

DURF BUITEN JE
COMFORTZONE
TE GAAN

CREËER SAMEN
BETEKENISVOLLE
IMPACT

REGIONAAL
BETROKKEN
WERELDWIJD
GEORIËNTEERD

VAN
COMPLEXITEIT
NAAR
OPLOSSINGEN

Geworteld in de academische wereld, geconcentreerd op business
UMIO is niet zomaar een plek. We zijn de executive onderijws-tak van
Maastricht University School of Business and Economics

EEN PLEK OM TE GROEIEN

Geworteld in de academische wereld, gericht op business. UMIO is niet zomaar een plek We zijn Maastricht University School of Business and Economics’ tak voor executive onderwijs (SBE), een school die vooroploopt op gebied van economie en internationale business.

Als onderdeel van Maastricht University bieden we leertrajecten van hoge kwaliteit en voeren we baanbrekend onderzoek uit. Bovendien reikt onze visie verder dan deze academische muren. We gedijen het beste als we individuen en organisaties helpen met het ontwikkelen van perspectieven die hun managementkennis en vaardigheden vooruithelpen.

NAVIGEREN DOOR
COMPLEXITEIT

De leiding nemen, de uitdaging aangaan en doeltreffender beslissingen nemen

DYNAMISCHE
CONNECTIES

Netwerken overbruggen, leren van verschillende stemmen en verbinding maken om samen een impact te creëren

TOEKOMSTGERICHTE
PRAKTIJK

Bouw aan een duurzame toekomst voor uzelf, uw team en uw organisatie

PERSOONLIJKE
GROEI

Een innovatieve manier van denken en handelen ontwikkelen die uw perspectief verruimt

HET STAP-BUDGET

Sinds maart 2022 kan iedere werkende in Nederland een jaarlijks budget van € 1.000 aanvragen voor deelname aan programma’s voor professionele ontwikkeling via het STAP-Budget.

De meeste UMIO-programma’s voor professionals komen ook in aanmerking voor deze subsidie, dus als je van plan bent binnenkort met een van onze programma’s te beginnen, controleer dan of je in aanmerking komt en zorg ervoor dat je je subsidie op tijd krijgt.

UMIO PRIME

UMIO Prime is een engagement platform voor individuele professionals en organisaties. Op dit platform delen we onderzoeksinzichten van Maastricht University School of Business and Economics en verbinden deze met hedendaagse professionele en maatschappelijke uitdagingen. Meld u gratis aan en geniet van artikelen, video’s, podcasts, online evenementen en live workshops.

EXPERTISEGEBIEDEN

De expertise van UMIO is breed, veelzijdig en gericht op multidisciplinaire verbindingen. Toch hebben we ook een exclusieve set van drie expertisegebieden benoemd om onze diensten op te richten.

DE MENSELIJKE KANT VAN BUSINESS

Wij leggen de nadruk op de menselijke kant van het bedrijfsleven door leiderschapspraktijken en -effecten, strategische veranderingsprocessen, besluitvorming en leren nader te bekijken.

SERVICE DESIGN & INNOVATIE

Met een focus op service design en innovatie bieden wij waardevolle inzichten in wat nodig is om duurzame innovaties te ontwikkelen waarmee organisaties in de toekomst kunnen evolueren.

ACCOUNTING & CONTROL IN EEN MONDIALE CONTEXT

Wij verwerken actuele discussies en de nieuwste kennis in ons onderwijs om u te helpen een grondig begrip te krijgen van boekhoudkundige informatie en de onderliggende financiële aspecten.

PROGRAMMA’S & DIENSTEN

UMIO voorziet in de leer- en ontwikkelingsbehoeften van individuen en organisaties door programma’s en diensten te ontwerpen die hen helpen vooruit te komen.

Voor individuele professionals organiseren we zorgvuldig samengestelde MBA programma’s, Executive Masters, management cursussen, workshops en seminars.

Voor organisaties die willen groeien, veranderen of innoveren, co-creëren we leer- en ontwikkelingstrajecten op maat die gericht zijn op specifieke bedrijfspraktijken en uitdagingen.

“Ik gebruik de inzichten uit deze Executive Master al vanaf de dag dat ik aan het programma begon.”

THIJS DE HAAN
Business Controller – Canon
Participant Executive Master of Finance and Control