Deeltijdopleiding Bedrijfskunde 

Deeltijdopleiding Bedrijfskunde 

In het kort

Taal: Nederlands
Volgende start: februari 2024
Start ook in:
mei 2024
september 2024
Locatie: Maastricht
Duur: 1 jaar
Kosten: €4.995
PE-Uren: 20
In-Company Beschikbaar

Aankomend evenement:

Infosessie
8 december 2023

Contact

Deeltijdopleiding Bedrijfskunde   Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

De Deeltijdopleiding Bedrijfskunde is voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op gebied van diverse bedrijfskundige thema’s.

Na afloop ben je in staat te fungeren als waardevolle sparringpartner van directie, bestuur of managementteam. Denk daarbij aan proactief beslissen en adviseren over operationele, tactische en strategische vraagstukken.

Wat is de Deeltijdopleiding Bedrijfskunde?

De Deeltijdopleiding Bedrijfskunde is er voor (aankomende) managers, directeuren, bestuurders, en andere professionals met ambitie. Of je nu bij een commercieel bedrijf, een non-profit organisatie of de overheid werkt, deze opleiding voorziet je van de actuele bedrijfskundige kennis die essentieel is in jouw functie.

We hanteren een sterk case-gerichte onderwijsmethode waarbij de theorie wordt toegepast op concrete praktijkproblemen, soms ingebracht door deelnemers zelf. Het onderwijs is kleinschalig om maximaal te profiteren van elkaars inbreng en ervaring.. Onderwijs vindt plaats om de week op donderdagmiddag en –avond, zodat de opleiding goed te combineren is met werk.

Wat kun je met de Deeltijdopleiding Bedrijfskunde?

Als je de Deeltijdopleiding Bedrijfskunde met succes hebt doorlopen, beschik je over actuele bedrijfskundige kennis die je gelijk in de praktijk kunt inzetten, en een waardevol netwerk van bedrijfskundigen.

Als alumnus van de Universiteit Maastricht kun je bovendien deelnemen aan diverse activiteiten om ook na je opleiding jezelf te blijven ontwikkelen als bedrijfskundige.

Na afronding krijg je een universitair diploma van UMIO | Maastricht University uitgereikt. Dit diploma betreft geen bachelor- of masterdiploma (daarvoor is het aantal studiepunten niet omvangrijk genoeg).

Contact

Deeltijdopleiding Bedrijfskunde  Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Deeltijdopleiding Bedrijfskunde 

Download ons programmaoverzicht