Seminar Toezicht

Seminar Toezicht

Dit najaar heeft de derde editie plaatsgevonden van het jaarlijkse Seminar Toezicht. Het centrale thema was “Toezicht houden in het oog van de storm”.

Keynote spreker John Jaakke reflecteerde vanuit zijn brede bestuurlijke en toezichthoudende ervaring op het thema. Daarna volgden twee inspirerende break-out sessies van Inge Brakman en Remie Huijs. De dag werd afgesloten met een fauteuilsessie waarbij ook Nick Bos aansloot, en een gezellige netwerkborrel. 

We mogen terugkijken op een succesvolle dag met goede sprekers, een duidelijk verhaal en levendige discussies. Met een opkomst van meer dan 100 deelnemers en mooie reacties na afloop waren we heel tevreden.

Enkele bijzondere citaten die zijn blijven hangen:

“Ben scherp in je waarneming, maar zacht in je oordeel”, maar ook “het is makkelijker een ei te breken dan te leggen” (John Jaakke)

“We moeten overhellen om een nieuw evenwicht te vinden” (Inge Brakman)

Het seminar vond plaats in het vernieuwde MECC Maastricht, een prachtlocatie, en werd mede mogelijk gemaakt door Maastricht University UMIO, Supervisie Limburg, Bestuurderscentrum, Orgfit, C3 Adviseurs en Managers, Rieken Oomen/Rijnconsult en HRTouchpoints.

Op basis van de positieve feedback zien we alvast uit naar het organiseren van de volgende editie in 2024.

Video: Josja van Wingerden

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.