UMIO en Topvrouwen Limburg slaan handen in elkaar

UMIO en Topvrouwen Limburg slaan handen in elkaar

Met gepaste trots laten we weten dat UMIO een samenwerking is gestart met Stichting Topvrouwen Limburg voor het faciliteren van de Topvrouw Limburg-verkiezing.

Stichting Topvrouwen Limburg heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap, vrouwelijk management, vrouwelijke energie en vrouwelijke zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De jaarlijkse verkiezing van de Topvrouw Limburg is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Met de verkiezing worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet.

Het partnerschap kwam organisch voort uit een gezamenlijke missie, namelijk het creëren van duurzame impact door het verder ontwikkelen en ondersteunen van talentvolle (vrouwelijke) professionals op het gebied van ondernemerschap en management.

Samen met Stichting Topvrouwen Limburg overhandigen we daarom tijdens de verkiezing van de Topvrouw Limburg op 2 november een “learning voucher” aan de winnares!

Meer weten over de verkiezing van de Topvrouw Limburg 2023, de genomineerden en het programma op 2 november aanstaande? Kijk hier.

Noot: mede vanwege de nominatie van Pamela Habibović willen wij benadrukken dat UMIO en Maastricht University niet betrokken zijn bij de beoordeling van de aangedragen kandidaten en de uiteindelijke selectie van Topvrouw Limburg 2023. Voor meer details over de selectieprocedure, kijk hier.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.