Executive Master in Cultureel Leiderschap

Executive Master in Cultureel Leiderschap

In het kort

• 
maart 2025
Inschrijfdeadline: 5 januari 2025
Taal: Engels
Locatie: Maastricht & Londen
Duur: 2 Jaar
Kosten: €44.000

Aankomend evenement:

UMIO Inspiration Day
13 juni 2024

Contact

Danai Papathanasiou
Programmamanager (Maastricht)
+31 43 388 3838

De Executive Master in Cultureel Leiderschap, die samen met de Royal Academy of Arts in Londen wordt georganiseerd, geeft je de mogelijkheid je leiderschaps- en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen en je begrip te verrijken van de manier waarop cultuur en creativiteit je praktijk kunnen informeren en verjongen.

Wat is de Executive Master in Cultureel Leiderschap?

Culturele leiders begrijpen de belangrijke rol die cultuur in het bedrijfsleven speelt. Ze weten hoe ze zakelijke ideeën kunnen integreren in de culturele sector. De Universiteit Maastricht en de Royal Academy of Arts werken samen om deze baanbrekende Executive Master Cultureel Leiderschap aan te bieden, die je voorbereidt op de uitdagingen van de volgende stap in je carrière.

Dit prorgramma is gericht op degenen die hun leiderschaps- en zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen, maar ook op degenen die hun inzicht willen verrijken in hoe cultuur en creativiteit hun praktijk kunnen vormgeven en verjongen. Dit internationale programma wordt gegeven in Londen en Maastricht en is gericht op het vormen van inspirerende leiders die een rijk begrip hebben van het creatieve proces en innovatie in hun organisaties binnen de kunst, creatieve industrie en daarbuiten.

Wat kun je met de Executive Master in Cultureel Leiderschap?

Als je alle vakken en beoordeelde onderdelen en werkstukken hebt afgerond, studeer je af met een Master of Arts. Een MBA-status kun je ook verdienen door drie extra vakken (18 studiepunten) van ons MaastrichtMBA-programma te volgen en een uitgebreide scriptie succesvol af te ronden.

Een van de grote voordelen van dit programma is bovendien het nieuw verworven netwerk van briljante geesten om je interesses mee te delen. Via ons netwerk van academici, wetenschappers en beoefenaars van de kunstwereld kom je in contact met organisaties waar je misschien zou willen werken, of word je geïnspireerd om je eigen bedrijf of carrière-idee op te zetten dat je de creativiteit en flexibiliteit geeft die je wenst.

Executive Master in Cultureel Leiderschap Picture 1
Executive Master in Cultureel Leiderschap Picture 2

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Danai Papathanasiou
Programmamanager (Maastricht)
+31 43 388 3838

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.