Internationale Executive Master in Auditing

Internationale Executive Master in Auditing

In het kort

Taal: Engels
Volgende start: september 2024
Locatie: Maastricht, Florida (VS), Amsterdam
Duur: 2 jaar
Kosten: €17.500

Contact

Internationale Executive Master in Auditing  Programme Coordinator
Sacha Bruinen
Programme Coordinator
+31 (0) 43 3883758

De Internationale Executive Master in Auditing behandelt de problemen van het accountantsberoep met een wereldwijde visie en bereidt studenten voor om het beroep volledig voorbereid in te voeren in Europa, de Verenigde Staten of opkomende economieën.

Wat is de Internationale Executive Master in Auditing?

De Internationale Executive Master in Auditing is een gezamenlijke inspanning van de Universiteit Maastricht, de VU Amsterdam en Florida State University. Het programma is ontworpen om een internationaal auditonderwijs van hoge kwaliteit te bieden voor veelbelovende, internationaal georiënteerde studenten.

Het masterprogramma slaat een brug tussen theorie en praktijk met probleemgestuurd leren, waarbij gebruik wordt gemaakt van praktijkcases. Door een kritische analyse van de oplossing ontwikkel je vaardigheden die onmiddellijk bruikbaar zijn in de praktijk van auditing.

Wat kun je met de Internationale Executive Master in Auditing?

De Internationale Executive Master in Auditing is je volgende stap om een gekwalificeerde accountant te worden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk of de VS. De landspecifieke modules tijdens het programma bieden je de juiste nationale wetgeving, fiscale en boekhoudkundige praktijken die nodig zijn voor een vergunning in een specifiek land.

Na het succesvol afronden van de Internationale Executive Master in Auditing ontvang je de graad van International Executive Master of Auditing en een certificaat afhankelijk van de gekozen Country Specific Module. Een alternatieve thesis eis is beschikbaar voor studenten die niet geïnteresseerd zijn in het worden van een gekwalificeerde auditor in de landen die vallen onder de Country Specific Modules.

Beide certificaten worden uitgereikt door UMIO | Maastricht University en VU Amsterdam.

Contact

Internationale Executive Master in Auditing Programme Coordinator
Sacha Bruinen
Programme Coordinator
+31 (0) 43 3883758

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan de brochure of bezoek de programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Internationale Executive Master in Auditing

Download ons programmaoverzicht