internationale Executive Master in Finance en Control

internationale Executive Master in Finance en Control

In het kort

Taal: Engels
Volgende start: maart 2024
Locatie: Maastricht & buitenland
Duur: 2 jaar
Kosten: €26.500

Aankomend evenement:

iEMFC Info Sessie
12 december 2023

Contact

Miranda Schoep
Programme Coordinator
(+31) (0) 43 388 3936

Ben je een finance en control professional die op zoek is naar verbetering van je strategische zakelijke vaardigheden en je carrièrevooruitzichten? Volg de internationale Executive Master in Finance en Control (iEMFC)!

Wat is de internationale Executive Master in Finance en Control?

De internationale Executive Master Finance en Control (iEMFC) is speciaal ontworpen voor werkende professionals in internationale financiën en controle. Dit deeltijdprogramma beslaat tweeënhalf jaar. Het onderwijs wordt gegeven tijdens zes seminars over de hele wereld om een beter evenwicht te bieden tussen werk en studie en tegelijkertijd de deelname te vergemakkelijken van professionals die in alle delen van de wereld wonen.

Dit programma is ontworpen met een strategische oriëntatie, wat betekent dat elk programmaonderdeel strategische kwesties bevat die je beter voorbereiden op leidinggevende posities. De toelating tot het programma is selectief, wat garandeert dat je ook in contact komt met andere getalenteerde professionals die vaak expliciet door hun werkgevers voor deelname zijn voorgedragen.

Wat kun je met de internationale Executive Master in Finance en Control?

Tijdens de internationale Executive Master Finance en Control ontwikkel je niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook internationale toegankelijkheid en begrip. Vanaf de eerste dag word je uitgedaagd met verschillende gezichtspunten en ervaringen door de interactie met medewerkers en studenten van over de hele wereld. Je wereldbeeld wordt versterkt door deze interactie en door de interacties tijdens je uitgebreide bezoeken aan Maastricht en andere steden.

Na je afstuderen krijg je twee masterdiploma’s: de Nederlandse Registered Controller (RC) en de internationale Executive Master of Finance and Control (EMFC). Het is de enige opleiding in zijn soort in Nederland. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met beperkte aanvullende studie de CIMA-examens af te leggen.

internationale Executive Master in Finance en Control Picture 1
internationale Executive Master in Finance en Control Picture 2

Contact

Miranda Schoep
Programme Coordinator
(+31) (0) 43 388 3936

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan de brochure of bezoek de programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de internationale Executive Master in Finance en Control

Download ons programmaoverzicht