Leergang Data Analytics & New Technologies

Leergang Data Analytics & New Technologies

In het kort

• 
15 
oktober 2024
Taal: Nederlands
Locatie: Maastricht
Duur: 4 lesdagen
Totaalbedrag collegegeld: €995
PE-Uren: 21
In-Company Beschikbaar

Aankomend evenement:

Online Infosessie
31 juli 2024

Contact

Leergang Data Analytics & New Technologies Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Deze leergang biedt een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van data analytics en nieuwe technologieën. Je leert hoe je ze kunt inzetten en wat de impact hiervan is op jouw werkzaamheden.

Wat biedt de Leergang Data Analytics & New Technologies?

Organisaties worden momenteel geconfronteerd met vele (disruptieve) technologische ontwikkelingen en die ontwikkelingen gaan razendsnel. De leergang ‘Data Analytics & New Technologies’ besteedt in zeven avonden aandacht aan de belangrijkste technologische innovaties en plaatst dit in de context van de professional.

De hoofddoelstelling van deze leergang is verdieping en verbreding van de kennis en vaardigheden om nieuwe technologieën aan te wenden om processen efficiënter te maken, betere informatie voor besluitvorming te krijgen en uiteindelijk bij te dragen aan de waardecreatie voor de organisatie.

Wat kun je na afloop van de Leergang Data Analytics & New Technologies?

Na afloop kun je de vertaalslag maken naar de mogelijke impact die technologische ontwikkelingen kunnen hebben op jouw functie en/of organisatie.
De diversiteit aan onderwerpen en achtergronden maakt dat deelnemers veel (van elkaar) leren.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • (Fin)tech & Business Control
 • Cloud Computing
 • Robotic Process Automation
 • Business Intelligence/Power BI
 • Blockchains/Distributed Ledger Technologie
 • Data Analytics & Data Visualisatie
 • Data Science: Machine Learning and Decision Trees
 • Process Mining
 • Privacy/GDPR
 • AI / ChatGPT

In de leergang wordt naast een theoretische uiteenzetting van de verschillende onderwerpen, gebruikgemaakt van praktijkcases. Aan de hand van presentaties door vakexperts en door het behandelen van praktijkcases uit diverse bedrijfstakken wordt de vertaalslag gemaakt naar de mogelijke impact die deze technologische ontwikkelingen kunnen hebben op jouw functie en organisatie.

De doelgroep van deze leergang bestaat uit professionals op minimaal HBO-niveau die kennis willen maken met data analytics en nieuwe technologieën om zich zelf eventueel verder te bekwamen op de toepassing ervan in de beslissingsondersteunende rol van hun functie.

Alle docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Zij houden zich allen bezig met de toepassing van nieuwe technologieën in diverse rollen. Omdat de docenten in de praktijk actief zijn, kunnen zij ook allerlei toepassingen van de technieken zichtbaar maken.

Als je minimaal 80% van de lessen aanwezig geweest bent, ontvang je een bewijs van deelname van UMIO | Maastricht University.

De lessen vinden plaats op dinsdag van 14.00 tot 17.00 en van 18.00 tot 21.00 uur, totaal 4 lesdagen (8 sessies) in Maastricht op de Universiteit (city campus).

15 oktober 
29 oktober 
12 november
26 november

 

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Leergang Data Analytics & New Technologies Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Aankomend event:

Online Infosessie

Tijdens de online Infosessie vertellen we je meer over wat UMIO te bieden heeft voor professionals. Je komt meer te weten over onze benadering van levenslange ontwikkeling, probleemgestuurd leren en natuurlijk onze verschillende programma’s.

Download jouw brochure voor de Leergang Data Analytics & New Technologies

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.