Masterclass Effectief Leiderschap

Masterclass Effectief Leiderschap

In het kort

Taal: Nederlands
Volgende start: januari 2024
Start ook in:
april 2024
Locatie: Maastricht
Duur: 3 dagen
Kosten: €1.995
PE-Uren: 18
In-Company Beschikbaar

Contact

Masterclass Effectief Leiderschap  Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Wil je meer uit jezelf en je team halen en ben je bereid kritisch naar je eigen rol, gedrag en impact binnen jouw organisatie? In de Masterclass Effectief Leiderschap breid je je leiderschapsvaardigheden uit zodat je nog effectiever invulling kunt geven aan jouw leiderschapsrol.

Wat is de Masterclass Effectief Leiderschap?

In de Masterclass Effectief Leiderschap onderzoek je je huidige leiderschapsprofiel en doorloop je een ontwikkelingstraject om effectieve en flexibele leiderschapsvaardigheden te kunnen inzetten in verschillende situaties. Op die manier kun je nog effectiever invuling geven aan jouw professioneel handelen in verschillende situaties.

Naast de behandeling van de theorie is er in deze Masterclass veel ruimte om ervaringen te delen en te oefenen en experimenteren met verschillende gedragsmogelijkheden. Je gaat met jezelf en je eigen situatie aan de slag. Tijdens het traject heb je een coachgesprek ter verdieping en ondersteuning bij het experimenteren met nieuw gedrag.

Wat kun je met de Masterclass Effectief Leiderschap?

Nadat je de Masterclass Effectief Leiderschap hebt afgerond, ben je je beter bewust van je voorkeurspatronen, denkwijzen en gedrag als leider. Je begrijpt de impact van jouw handelen en kunt reflecteren op je acties en gedrag.

De Masterclass Effectief Leiderschap stelt je daardoor in staat om de meest effectieve leiderschappstijl in te zetten die past bij het moment, het doel, en de betrokkenen. Uiteindelijk creëer je zo meer betrokkenheid in samenwerkingsverband.

Na afronding krijg je een certificaat van UMIO | Maastricht University uitgereikt.

Contact

Masterclass Effectief Leiderschap Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Masterclass Effectief Leiderschap

Download ons programmaoverzicht