Masterclass Cybersecurity Essentials

Masterclass Cybersecurity Essentials

In het kort

Volgende start: 15 mei 2024
Locatie: Eindhoven
Adres: Aristo Meeting Center, Vestdijk 30, 5611 CC Eindhoven
Tijdstip: 9:30-13:00 uur
PE-Uren: 3
Taal: Nederlands
Kosten: €475 (vrijgesteld van BTW)

Als u zich in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses, gelden de volgende kortingstarieven:

  • 2 masterclasses € 900,-
  • 3 masterclasses € 1.275,-
  • 4 masterclasses € 1.600,-
  • 5 masterclasses € 2.000,-
  • 6 masterclasses € 2.400,-

Aankomend evenement:

UMIO Inspiration Day
13 juni 2024

Contact

Masterclass Cybersecurity Essentials  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Een strategische uitdaging voor de boardroom

Digitalisering biedt organisaties veel kansen, maar zorgt ook voor uitdagingen. Omdat ICT een onmisbaar onderdeel geworden van kritische bedrijfsprocessen, worden organisaties steeds afhankelijker van stabiele en goed functionerende ICT. Dit zorgt ervoor dat de ICT-voorzieningen van organisaties een interessant doelwit worden voor kwaadwillenden. In deze masterclass verkennen we het cybersecurity landschap, verdiepen we de cybersecurity “essential-to-know” kennis, en worden deelnemers meegenomen in de laatste ontwikkelingen, met als doel: het beschermen van ICT en kritische bedrijfsprocessen in je organisatie. Het bestuur bepaalt hierbij op strategisch niveau de kaders, maar het is de taak van RvT/RvC om het bestuur strategisch te kunnen adviseren over digitale veiligheid en te monitoren op dit thema. Maar hoe formuleer, implementeer, bewaak en handhaaf je het cybersecuritybeleid in je organisatie? Niet iedere bestuurder of RvC/RvT is hiervoor al voldoende toegerust. Deze masterclass helpt om het onderwerp cybersecurity tot op het hoogste niveau in de organisatie te beleggen.

Spreker

JERRY LENAERTS – Jerry Lenaerts volgt sinds zijn jeugd de ontwikkelingen op technologisch vlak van nabij. Als management consultant bij ORGfit helpt hij organisaties tijdens veranderprocessen om hun maximale potentieel te benutten, waarbij de inzet van digitale middelen een steeds belangrijkere rol speelt. In zijn vrije tijd begeleidt hij sprekers bij de voorbereiding van hun TEDx talk als speakercoach.

Doelgroep

Van deelnemers wordt verwacht dat zij ervaring hebben als toezichthouder óf dat ze zich terdege willen voorbereiden op een eerste toezichthoudende rol. De Masterclasses zijn tevens expliciet bedoeld voor directeuren, bestuurders en professionals die vakmatig met toezicht te maken hebben, zoals advocaten en accountants. Deelnemers komen uit verschillende delen van de (semi-)publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Supervisie Limburg

UMIO organiseert met regelmaat Masterclasses die zich primair richten op toezichthouders en bestuurders van organisaties in zowel de publieke als de private sector in de provincie Limburg. Deze masterclass wordt georganiseerd i.s.m. Supervisie Limburg.

Aanmelden

Aanmelden kan via de heer Leo Urlings:

Contact

Masterclass Cybersecurity Essentials Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Masterclass Cybersecurity Essentials

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.