Opleiding tot Registeraccountant

Opleiding tot Registeraccountant

In het kort

• 
augustus 2024
Inschrijfdeadline: 15 juni 2024
Taal: Nederlands
Locatie: Maastricht
Duur: 2 jaar
Totaalbedrag collegegeld: €13.400

Contact

Opleiding tot Registeraccountant  Programme Coordinator
Elize Teeuwen
Programmacoördinator
(+31) (0) 43 388 3602

Heb jij je masterdiploma op zak en wil je je verder ontwikkelen tot een officiële Register Accountant (RA)? Dan is deze postdoctorale Opleiding tot Registeraccountant, ook bekend als de MURA, iets voor jou!

Wat is de Opleiding tot Registeraccountant?

De Maastricht University Opleiding tot Registeraccountant (MURA) is een kleinschalige opleiding voor integere, klant- en resultaatgerichte studenten met gevoel voor cijfers, ambitie en een portie doorzettingsvermogen.

Tijdens deze opleiding wordt er nadrukkelijk ingespeeld op de bredere kennisgebieden, vaardigheden en competenties die een registeraccountant nodig heeft om in zijn moderne rol te kunnen fungeren. Daardoor biedt deze studie een uitstekende voorbereiding op de accountantspraktijk.

Wat kun je met de Opleiding tot Registeraccountant?

Na afronding van de Opleiding tot Registeraccountant heb je een diploma op zak waar je de rest van je werkzame leven wat aan hebt, of je nu werkt bij een accountantskantoor, zelfstandig aan de slag gaat, of accountant in business wordt.

Als je de opleiding met succes afsluit en daarnaast slaagt voor het praktijkexamen, kun je je laten inschrijven in het accountantsregister. Je bent dan officieel registeraccountant en mag de titel RA achter je naam vermelden. Studenten worden bovendien voorbereid op het behalen van de Certified Information Systems Auditor kwalificatie, waardoor je eveneens een IT Auditor kwalificatie kan behalen. Daarmee is de Opleiding tot Registeraccountant uniek in Nederland!

Daarnaast krijg je na afronding een certificaat van UMIO | Maastricht University uitgereikt.

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Opleiding tot Registeraccountant Programme Coordinator
Elize Teeuwen
Programmacoördinator
(+31) (0) 43 388 3602

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Bezoek dan onze programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registeraccountant

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.