Inschrijven

Inschrijven

Opleiding tot Registercontroller

De EMFC | RC-opleiding start drie maal per jaar: in januari, in april en in september. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.  Nog een vraag? Neem dan contact op met Sabine Galama (programmacoördinator) telefoonnummer (+31) (0) 43 388 37 80 of s.galama@maastrichtuniversity.nl

Persoonlijke gegevens
Privéadres
Werkgever
Factuuradres
Vooropleiding 1
Vooropleiding 2
Beoogd startmoment
Betaling collegegeld
Permanente Educatie
Deze vraag geldt alleen voor RA en RC die permanente educatie uren willen verdienen.
Toestemming gebruik en uitwisseling persoonsgegevens
Voor de organisatie van deze cursus is het noodzakelijk dat de persoonsgegevens die u middels dit formulier verstrekt, worden opgeslagen bij Maastricht University. Voor administratieve doeleinden is het noodzakelijk dat (een gedeelte van) de persoonsgegevens worden uitgewisseld tussen Maastricht University en evt. gelieerde partijen die assisteren bij de organisatie van de cursus. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.
Toestemming mediagebruik
Als onderdeel van de cursus worden foto’s en/of video’s gemaakt van deelnemers. De vastgelegde media kunnen via online en fysieke kanalen worden tentoongesteld ter promotie van Maastricht University. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.
Toestemming informatievoorziening
Bij Maastricht University hebben we lifelong learning hoog in het vaandel staan en bouwen we graag samen met u en andere deelnemers een waardevolle community op. In dat kader zouden we u graag blijvend op de hoogte willen houden over inspirerende inhoud, netwerkmogelijkheden en toekomstige professional development activiteiten die door UMIO | Maastricht University worden georganiseerd. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.
Algemene voorwaarden
Na inzending van het inschrijfformulier graag 1 pasfoto (minimaal 300 x 400 px) en een kopie paspoort in pdf formaat mailen naar: rc-sbe@maastrichtuniversity.nl

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Registercontroller Inschrijven

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registercontroller

Ik ben in het bezit van:

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.