Opleiding Verbindend Leiderschap

Opleiding Verbindend Leiderschap

In het kort

• 
juni 2024
• 
oktober 2024
Taal: Nederlands
Locatie: Online
Duur: 6 maanden
Kosten: €2.950
PE-Uren: 42
In-Company Beschikbaar

Aankomend evenement:

UMIO Inspiration Day
13 juni 2024

Contact

Opleiding Verbindend Leiderschap  Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Merk jij dat door jou beoogde veranderingen stagneren of niet de gehoopte impact hebben? Als je de moed hebt om zélf de sleutel tot verandering te zijn, dan is de Opleiding Verbindend Leiderschap perfect voor jou!

Wat is de Opleiding Verbindend Leiderschap?

Verbindend Leiderschap is een leiderschapsstijl waarbij je aan de ene kant helder richting geeft en aan de andere kant ruimte creëert voor anderen om met hun expertise en ervaring hun bijdrage te leveren. Je navigeert tussen sturen en loslaten, tussen grenzen stellen en ruimte geven. Het is daarbij cruciaal dat je zelf bestaande patronen doorbreekt.

Tijdens de Opleiding Verbindend Leiderschap begeleiden we je gericht in het verkennen en doorbreken van patronen in je eigen praktijk. We stoppen niet bij theoretische inzichten, maar laten die het begin zijn van een tocht die jij gaat maken om het roer voorgoed om te slaan in je dagelijkse routine! De docent en coach tijdens het programma is Frans Wilms. Frans is expert op het gebied van leiderschap en verandering.

Heb je deze opleiding al gevolgd en ben je toe aan nog meer verdieping? Bekijk dan de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap.

Wat kun je met de Opleiding Verbindend Leiderschap?

De Opleiding Verbindend Leiderschap helpt je om ‘anders denken’ om te zetten in ‘anders doen’. Aan de hand van wetenschappelijke expertise en inzichten doorbreek je gelijk je eigen patronen. De opleiding is immers gericht op je eigen praktijk, waardoor je de opgedane kennis direct kan toepassen in je werk.

Zo leer je jezelf in korte tijd een andere vorm van persoonlijk leiderschap aan, die nodig is bij toenemende compleciteit. In plaats van te strijden, trekken en duwen, zul je ontspannen omgaan met situaties en breng je de mensen om je heen maximaal in positie. Je maakt verschil in je dagelijkse interacties. Je creëert meerwaarde in al je ontmoetingen en je bent steeds meer de leider die je wilt zijn.

Na afronding krijg je een certificaat van UMIO | Maastricht University uitgereikt.

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Opleiding Verbindend Leiderschap Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Opleiding Verbindend Leiderschap

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.