Permanente educatie voor Financiële Professionals

Permanente educatie voor Financiële Professionals

In het kort

Taal: Nederlands

Contact

Permanente educatie voor Financiële Professionals  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programmadirecteur
+31 6 288 24 290

Een diploma alleen is niet meer voldoende. Het bijhouden van en opdoen van meer vakkennis door het bijwonen van seminars en congressen, het deelnemen aan workshops, trainingen op maat of ‘on the job’ en het lezen van vakbladen is onontbeerlijk. En vaak ook verplicht. Veel beroepsgroepen en werkgevers hanteren een PE-regeling, waarbij het je eigen verantwoordelijkheid is om jaarlijks de benodigde PE-punten te behalen. UMIO biedt mogelijkheden om kennis te werven en de benodigde PE-punten te verwerven.

Bijeenkomsten

De impact van jouw activiteiten op mens en maatschappij
• 21 november 2024
Eindhoven
Geen datum bekend.

Erkende instelling

Maastricht University School of Business and Economics is een erkende onderwijsinstelling in het kader van PE op basis van criteria zoals klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarnaast is onze business school geaccrediteerd door EQUIS (European Quality Improvement System), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (Association of MBAs).

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod van PE bijeenkomsten, cursussen en opleidingen voor financiële professionals? Meld je hier vrijblijvend aan voor onze digitale nieuwsbrief. Dit is zonder verplichtingen en afmelden kan altijd.

Maatwerk programma’s

Maastricht University | UMIO biedt ook maatwerk permanente educuatie programma’s aan voor teams en organisaties. Neem graag contact op als u belangstelling heeft.

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Permanente educatie voor Financiële Professionals Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programmadirecteur
+31 6 288 24 290

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Permanente educatie voor Financiële Professionals

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.