Post-Opleiding Verbindend Leiderschap

Post-Opleiding Verbindend Leiderschap

In het kort

Taal: Nederlands
Volgende start: maart 2024
Locatie: Online
Duur: 1 Jaar
Kosten: €3.250
PE-Uren: 46
In-Company Beschikbaar

Contact

Post-Opleiding Verbindend Leiderschap  Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Heb je de afgelopen jaren al veel gewerkt aan je eigen leiderschap en ben je op zoek naar de volgende stap om jezelf verder te ontwikkelen? De Post-Opleiding Verbindend Leiderschap is er voor ervaren leiders die begrijpen dat leiderschap een vak is en actie willen ondernemen.

Wat is de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap?

In de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap staat jouw persoonlijke opdracht centraal. Je wilt immers groeien als leider en dat doet iedereen op een andere manier. Daarom concretiseer je aan het begin van het programma tijdens een intake je persoonlijke opdracht.

Normaal gesproken valt je opdracht in één van de volgende vier categorieën: Coachen als leidinggevende, teamontwikkeling, organisatieverandering, of samenwerking met partners. Daarna ga je aan de slag met concrete acties die aansluiten bij jouw persoonlijke opdracht.

Deze Post-Opleiding staat onder leiding van leiderschapsdeskundige Frans Wilms en is bedoeld voor ervaren leiders. Liever bij het begin beginnen? Bekijk dan eerst eens onze reguliere Opleiding Verbindend Leiderschap.

Wat kun je met de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap?

Nadat je de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap hebt afgerond, ben je in staat om te midden van de complexiteit die zich aandient, een inspirerende ruimte binnen passende grenzen voor je medewerkers en jezelf te creëren.

Je staat ‘aan’ voor anderen, je weet je in anderen te verplaatsen en bent begaan met hen. Ook in lastige situaties weet je vanuit verbinding patronen te doorbreken en impact te hebben. Nieuwe patronen zijn steeds meer een automatisme voor je. Bovendien ben je in staat anderen op weg te helpen in hun eigen ontdekkingstocht om patronen te doorbreken vanuit verbinding.

Na afronding krijg je een certificaat van UMIO | Maastricht University uitgereikt.

Contact

Post-Opleiding Verbindend Leiderschap Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Post-Opleiding Verbindend Leiderschap

Download ons programmaoverzicht