Procurement Leadership Programme

Procurement Leadership Programme

In het kort

Geen data bekend. Neem contact op voor meer informatie.
Taal: Engels
Locatie: Maastricht & Stockholm
Duur: 9 maanden
Totaalbedrag collegegeld: €15.499

Contact

Procurement Leadership Programme  Programme Coordinator
Daria Doets
Programmacoördinator
+31 43 388 44 88

Ons Nevi Procurement Leadership Programme (PLP) is een programma voor toppresterende inkoopprofessionals dat je de nieuwste academische kennis, praktische inzichten en de beste inkooppraktijken biedt.

Bepaal je toekomst met ons Procurement Leadership Programme

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Heb je de ambitie om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen in lijn met de laatste business- en inkooptrends? Wil je leren hoe je je nieuwe leiderschapsvaardigheden effectief kunt toepassen in je bedrijf, zodat je je zakelijke impact vergroot? Wil je je eigen lot bepalen? Schrijf je dan in voor het Procurement Leadership Programme!

Til je professionele en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau met ons zorgvuldig ontworpen Procurement Leadership Programme (PLP). Dit geavanceerde programma, dat bestaat uit een reeks modules waarin lezingen, workshops en individuele coaching worden gecombineerd, biedt je de nieuwste academische inzichten samen met hands-on inzichten en de beste inkooppraktijken. Je werkt samen met de meest getalenteerde en ervaren professionals in je vakgebied.
Onze ervaren docenten zijn allemaal experts in hun vakgebied en hebben grote affiniteit met inkoop. Zij zullen je begeleiden bij het bereiken van je professionele ambities en je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tillen.

Het programma, dat in samenwerking met Nevi tot stand is gekomen, is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van inkoopprofessionals in leidinggevende en uitvoerende posities die geconfronteerd worden met toenemende verantwoordelijkheden. Deelnemers zijn doorgaans toppresteerders die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen, zoals inkoopdirecteuren, inkoopmanagers en senior inkoopprofessionals.

Meer informatie & toelatingsprocedure

Kijk voor meer informatie op de website van Nevi.

Voor toelating tot het programma geldt een toelatingsprocedure. Stuur je actuele cv naar programma recruiter Mariska van Wijnen van Nevi om je toelating te starten.

m.vanwijnen@nevi.nl

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Procurement Leadership Programme Programme Coordinator
Daria Doets
Programmacoördinator
+31 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Bezoek dan onze programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Procurement Leadership Programme

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.