Maatwerk voor Raden van Toezicht

Maatwerk voor Raden van Toezicht

Contact

Maatwerk voor Raden van Toezicht  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Vanuit een behoefte tot verdere professionalisering willen Raden van Toezicht zich vaak gezamenlijk verder ontwikkelen en scholen op voor hen relevante thema’s. In samenwerking met Supervisie Limburg ontwikkelt Maastricht University | UMIO maatwerkprogramma’s die voldoen aan deze eisen.

Algemene kenmerken van onze aanpak zijn als volgt:

  • Vooraf adviseren wij wat voor de RvT/RvC relevante thema’s kunnen zijn gelet op de specifieke aanleiding en omstandigheden. In onderling overleg worden de thema’s en doelstellingen bepaald.
  • Behalve de leden van de RvT/RvC is het vaak te overwegen om afhankelijk van de bijeenkomst ook (deels) te laten aansluiten de bestuurder(s), maar ook bijvoorbeeld de bestuurssecretaris, de concerncontroller, leden van medezeggenschapsorganen en/of andere stakeholders.
  • De gedetailleerde opzet en inhoud wordt altijd op maat gemaakt. De sprekers en begeleiders maken een duidelijke vertaalslag van het thema naar de betreffende RvT/RvC en organisatie.
  • De opzet is doorgaans één of meerdere dagdelen van 3 uur. Deze dagdelen worden geleid door ervaren sprekers of begeleiders die in overleg met de opdrachtgever worden gekozen.
  • Het karakter van de bijeenkomsten is interactief. Data, tijden en locaties zijn in overleg te bepalen.
  • Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van Maastricht University als bewijs van deelname. Deelnemers behalen hiermee geaccrediteerde PE-punten.

Contact

Maatwerk voor Raden van Toezicht Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290
r.deumes@maastrichtuniversity.nl

Klinkt interessant?

Weten wat UMIO voor jouw organisatie kan doen? neem contact met ons op!

Andere projecten en ervaringen

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.