Maatwerk

Maatwerk

Contact

Maatwerk  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290
r.deumes@maastrichtuniversity.nl

Vanuit een behoefte tot verdere professionalisering willen Raden van Toezicht zich vaak gezamenlijk verder ontwikkelen en scholen op voor hen relevante thema’s. In samenwerking met Supervisie Limburg ontwikkelt Maastricht University | UMIO maatwerkprogramma’s die voldoen aan deze eisen.

Algemene kenmerken van onze aanpak zijn als volgt:

  • Vooraf adviseren wij wat voor de RvT/RvC relevante thema’s kunnen zijn gelet op de specifieke aanleiding en omstandigheden. In onderling overleg worden de thema’s en doelstellingen bepaald.
  • Behalve de leden van de RvT/RvC is het vaak te overwegen om afhankelijk van de bijeenkomst ook (deels) te laten aansluiten de bestuurder(s), maar ook bijvoorbeeld de bestuurssecretaris, de concerncontroller, leden van medezeggenschapsorganen en/of andere stakeholders.
  • De gedetailleerde opzet en inhoud wordt altijd op maat gemaakt. De sprekers en begeleiders maken een duidelijke vertaalslag van het thema naar de betreffende RvT/RvC en organisatie.
  • De opzet is doorgaans één of meerdere dagdelen van 3 uur. Deze dagdelen worden geleid door ervaren sprekers of begeleiders die in overleg met de opdrachtgever worden gekozen.
  • Het karakter van de bijeenkomsten is interactief. Data, tijden en locaties zijn in overleg te bepalen.
  • Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van Maastricht University als bewijs van deelname. Deelnemers behalen hiermee geaccrediteerde PE-punten.

Contact

Maatwerk Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290
r.deumes@maastrichtuniversity.nl

Sounds interesting?

Want to know what UMIO can do for you and your organisation? Contact us!

Other projects & experiences

Download ons programmaoverzicht