Voorsprong behouden door management

Voorsprong behouden door management

Met VALID

Contact

Voorsprong behouden door management  Programme Coordinator
Gordon Miesen
Director Client Relations and Programme Development
+31 6 46 19 69 94

Samen met Valid hebben we een op maat gemaakt traject opgezet waarin leiderschaps- en managementontwikkeling worden gecombineerd met het creëren van een groter innovatief vermogen voor het bedrijf.

Over VALID

In de afgelopen 20 jaar heeft Valid zich ontwikkeld tot een cloud solutions en outsourcing service provider die complete oplossingen aanbiedt, van solide ICT-infrastructuren tot geavanceerde en betrouwbare maatwerk- en data-gedreven applicaties.

Inmiddels bestaat Valid uit bijna 300 medewerkers en biedt het dienstverlening aan vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Amsterdam.

De uitdaging

Valid heeft een stevige groei-ambitie en een duidelijke missie: STAY AHEAD. Door de inzet van ICT laat Valid haar klanten vooroplopen in hun business.

Valid heeft een transitie roadmap opgesteld om de groei-ambitie waar te maken en daarbij de customer intimacy focus van het bedrijf nog duidelijker te profileren. De transitie richt zich met name op innovatie, de klant centraal zetten, leiderschap en financial control. Het middelmanagement van Valid speelt een cruciale rol om de ambities waar te maken.

De hulp van UMIO is ingeroepen met de vraag: Hoe kan de directie van Valid samen met hun managers de ambities succesvol implementeren en hun medewerkers maximaal ondersteunen in hun ontwikkeling? De uitgangspunten waren: direct toepasbaar, concrete toegevoegde waarde en gelinkt aan de strategie van Valid.

De aanpak

UMIO heeft samen met Valid een op maat gemaakt traject ingericht waarin leiderschaps- en managementontwikkeling worden gecombineerd met het creëren van meer innovatief vermogen voor het bedrijf.

Dit wordt gedaan via een ervaringsgerichte activerende leeromgeving waarin deelnemers werken aan een concreet project dat strategisch relevant is voor Valid.

De onderwerpen die aan bod kwamen tijdens het traject:

  • Strategie
  • Leiderschap
  • Financiën
  • Leervermogen
  • Entrepreneural spirit

Het programma is divers en bestaat uit plenaire sessies, action learning projecten, één-op-één coaching en teamcoaching. Zowel de directie, het MT als het middelmanagement team hebben het programma doorlopen.

Beoogde uitkomsten

  • Een flexibele en wendbare organisatie worden die beter toegerust is op snelle en complexe veranderingen in de markt.
  • Een organisatie worden die de klant én medewerkers centraal stelt zonder de benodigde efficiency uit het oog te verliezen.
  • Stimuleren van leiderschap, ondernemerschap en outside-in denken waardoor medewerkers in staat zijn meer uit zichzelf en uit hun teams te halen.
  • Waarborgen dat iedereen zijn rol en verantwoordelijkheden kent alsook die van anderen binnen de transformatie.

Contact

Voorsprong behouden door management Programme Coordinator
Gordon Miesen
Director Client Relations and Programme Development
+31 6 46 19 69 94
g.miesen@maastrichtuniversity.nl

Klinkt interessant?

Weten wat UMIO voor jouw organisatie kan doen? neem contact met ons op!

Andere projecten en ervaringen

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.