Bedrijven

Bedrijven & UMIO

Contact

Bedrijven  Programme Coordinator
Gordon Miesen
Director Client Relations and Programme Development
+31 6 46 19 69 94

UMIO werkt nauw samen met bedrijven en ontwikkelt unieke programma’s op maat die hun organisaties vooruit helpen. We bieden ook managementtrainingen aan om zakelijke professionals te helpen betere leiders te worden.

Samen betekenisvolle impact creëren

In de snelle maatschappij van vandaag is het belangrijker dan ooit voor organisaties om bij te blijven met nieuwe trends en ontwikkelingen, en om te navigeren door de vele complexiteiten om hen heen. Of uw organisatie nu worstelt om de achterstand in te halen of op zoek is naar manieren om voorop te blijven lopen, UMIO kan u helpen de volgende stap voorwaarts te zetten.

Bedrijfsoverstijgend samenwerken

Als integraal onderdeel van de Universiteit Maastricht werkt UMIO discipline-overstijgend om unieke leertrajecten te creëren die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Hoewel we geworteld zijn in de School of Business and Economics, streven we actief naar samenwerking met andere faculteiten als de leeruitdaging een multidisciplinaire aanpak vereist.

Dit betekent dat we programma’s ontwikkelen die geschikt zijn voor organisaties in verschillende sectoren, van kleine en middelgrote ondernemingen tot grote multinationals over de hele wereld.

Samenwerken met UMIO betekent:

Contact

Bedrijven Programme Coordinator
Gordon Miesen
Director Client Relations and Programme Development
+31 6 46 19 69 94
g.miesen@maastrichtuniversity.nl

Deze organisaties hebben we al geholpen

Weten wat UMIO voor jouw organisatie kan doen? Neem contact met ons op!

Diensten

Eerdere projecten en ervaringen

Incompany programma's

Insights

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.