Afgestudeerde bedrijfskundigen hebben succesvol in zichzelf geïnvesteerd

Afgestudeerde bedrijfskundigen hebben succesvol in zichzelf geïnvesteerd

Een nieuwe lichting afgestudeerden van de Parttime Opleiding Bedrijfskunde van UMIO | Maastricht University hebben een boeiende reis achter de rug. Na een jaar hard werken mochten zij op 12 april vol trots hun diploma in ontvangst nemen. Dat werd uiteraard gevierd!

Ze hebben zichzelf en anderen bewezen dat zij, als bedrijfskundige, in staat zijn te fungeren als waardevolle sparringpartner van directie, bestuur of managementteam. Denk daarbij aan proactief beslissen en adviseren over operationele, tactische en strategische vraagstukken.

Sultan Solak blikt terug op een inspirerende, leerzame en fantastische tijd.

“Wat heb ik een plezierige en leerzame periode achter de rug. Niet alleen de inhoud van de colleges hebben mij verrijkt, zeker ook de uitwisseling met de andere studenten. We hebben perspectieven gedeeld, vragen gesteld, ervaringen uitgewisseld, soms ook elkaar geholpen in casussen vanuit eigen werk…. zeer zeer waardevol. Beste mede-studenten, ik heb veel van jullie geleerd, dankjulliewel.

Ik had persoonlijk de ene keer net iets meer aan een college dan de andere keer, maar vond de grote meerwaarde in met name dat we uitgedaagd werden in het strategisch denken op alle fronten, heel bruikbaar en erg zinvol voor mijn dagelijks werk.”

Parttime opleiding bedrijfskunde voor professionals.

Wil jij ook vanuit je oorspronkelijke vakdiscipline de stap zetten naar een bredere bedrijfskundige rol en je netwerk uitbreiden? Dan is de Opleiding Bedrijfskunde ook iets voor jou!

Je leert kansen zien en beheersingsvraagstukken in een bredere context te plaatsen, te analyseren en met passende adviezen gericht op continuïteit en waardecreatie te komen.

Aan de hand van cases uit de profit, non-profit en overheidssector worden praktijksituaties in kleine groepen besproken zodat de materie echt leeft en daardoor beter beklijft. Je brengt daarbij je kennis en vaardigheden in. De diversiteit aan achtergronden maakt dat je veel van elkaar en over elkaars organisaties leert.

Omdat gedrag en vaardigheden belangrijke succesfactoren voor bedrijfskundigen zijn, is er expliciete reflectie op persoonlijke effectiviteit en leiderschap. De opleiding is een uitstekende voorbereiding voor jou, als je toe bent aan een volgende (management)functie.

Het programma omvat 20 lesdagen met lessen van 14:00 tot 21:00 uur, verspreid over een periode van een jaar. De onderwerpen die aan bod komen zijn: strategisch management, business control, leiderschap, innovatie en design thinking, strategisch hr management en change, finance, accounting en governance.

Gerelateerde programma's

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.