Over UMIO

Over UMIO

Geworteld in de academische wereld, gericht op business. UMIO is niet zomaar een plek We zijn Maastricht University School of Business and Economics’ (SBE) tak voor executive onderwijs, een school die vooroploopt op gebied van economie en internationale business.

Als onderdeel van Maastricht University bieden we leertrajecten van hoge kwaliteit en voeren we baanbrekend onderzoek uit. Bovendien reikt onze visie verder dan deze academische muren. We gedijen het beste als we individuen en organisaties helpen met het ontwikkelen van perspectieven die hun managementkennis en vaardigheden vooruithelpen.

Maastricht University

Maastricht University (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en met bijna 16.300 studenten en 4.300 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire aanpak van onderzoek en onderwijs.

Dankzij haar kwalitatief hoogstaande onderzoeks- en studieprogramma’s en een sterke focus op maatschappelijke betrokkenheid heeft de UM snel een stevige reputatie opgebouwd. Vandaag wordt ze beschouwd als een van de beste jonge universiteiten ter wereld.

Transformationeel leren

Bij UMIO hanteren we een zeer persoonlijke en vindingrijke benadering van leren door het befaamde Problem Based Learning (PBL) van de Maastricht University als leidende filosofie toe te passen. Binnen een rijk netwerk van academische experts, business professionals en getalenteerde studenten, creëren we dynamische, kleinschalige leeromgevingen die zorgen voor stimulerende inzichten en praktische resultaten voor de uitdagingen in kwestie.

Geaccrediteerde kwaliteit


ACCREDITED QUALITY

Met UMIO ben je in goed gezelschap. De Universiteit Maastricht wordt beschouwd als een van de beste jonge universiteiten ter wereld, die consequent goed presteert op nationale en internationale ranglijsten. Maastricht University School of Business and Economics behoort zelfs tot een selecte groep van 1% van de onderwijsinstellingen wereldwijd met een Triple Crown accreditatie van de internationale accreditatie-instellingen AACSB, EQUIS en AMBA.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.