Jaarlijks Seminar Toezicht

Jaarlijks Seminar Toezicht

In het kort

Volgende start: oktober 2023
Locatie: MECC Maastricht
Duur: 1 dag
Kosten: €495
PE-Uren: 3

Contact

Jaarlijks Seminar Toezicht  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Op 12 oktober 2023 bent u van harte welkom bij de derde editie van ons jaarlijks seminar met als thema “toezicht houden in het oog van de storm”. Keynote spreker is John Jaakke. Hij reflecteert vanuit zijn brede bestuurlijke en toezichthoudende ervaring op het thema.

Aansluitend vinden er twee parallelsessies plaats waarbij de focus ligt op casuïstiek. Ervaren bestuurder en toezichthouder Inge Brakman behandelt verschillende casussen waarbij een onveilige werkomgeving centraal staat. Hoe ga je hier als toezichthouder mee om? Hans Coppus, eveneens ervaren bestuurder en toezichthouder, bespreekt de rol van toezichthouder in relatie tot de ondernemerskamer. Hij neemt u onder andere mee in de casus waarbij de ondernemerskamer heeft ingegrepen bij L1, de regionale omroep van de provincie Limburg.

Tussentijds is er een gezamenlijke lunch, en we sluiten de middag af met een “fauteuilsessie” gevolgd door een netwerkborrel.

Doelgroep

De doelgroep betreft alle deelnemers aan onze reguliere masterclasses en opleidingen die graag op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen in “de wereld van het toezichthouden”.

Supervisie Limburg en Bestuurderscentrum

Deze jaarlijkse bijeenkomst wordt georganiseerd door Maastricht University | UMIO i.s.m. Supervisie Limburg en Bestuurderscentrum.

Contact

Jaarlijks Seminar Toezicht Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws

Andere programma's

Download jouw brochure voor de Jaarlijks Seminar Toezicht

Download ons programmaoverzicht