Masterclass Governance: Boardroom Dynamics

Masterclass Governance: Boardroom Dynamics

In het kort

Volgende start: 26 september 2024
Locatie: Eindhoven
Adres: Aristo Meeting Center, Vestdijk 30, 5611 CC Eindhoven
Tijdstip: 13.30 - 17.00
PE-Uren: 3
Taal: Nederlands
Kosten: €575 (vrijgesteld van BTW)

Als u zich in één keer tegelijk aanmeldt voor meerdere PE-masterclasses, gelden de volgende kortingstarieven:

  • 2 masterclasses € 900,-
  • 3 masterclasses € 1.275,-
  • 4 masterclasses € 1.600,-
  • 5 masterclasses € 2.000,-
  • 6 masterclasses € 2.400,-

Aankomend evenement:

UMIO Inspiration Day
13 juni 2024

Contact

Masterclass Governance: Boardroom Dynamics  Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Het onzichtbare zichtbaar maken

Hoe komt het toch dat het traject van ambitie naar implementatie vaak zo lastig is? Cultuur is hierbij essentieel, echter hier is vaak lastig echt grip op te krijgen. Om goed toezicht te houden, te besturen en samenwerken is het belangrijk om te begrijpen waar gedrag vandaan komt. En is er wel voldoende diversiteit in denk- en gedragspatronen of is er sprake van een monocultuur? Wat zijn de effecten van de leiderschapsstijl in de organisatie en de onderstroom? Zijn ze wel ‘in control’, hoe zit het met vertrouwen, draagvlak en loyaliteit? Deze en andere thema’s gaat u meer zicht op krijgen in deze masterclass. Niet alleen aandacht voor bovenstroom thema’s in de organisatie maar vooral ook de onderstroom is essentieel gezien de impact hiervan op het resultaat van de organisatie. Om er meer zicht op te krijgen is het belangrijk om goed “te snorkelen” in de boardroom en de organisatie teneinde effectieve interventies te kunnen doen. Een inspirerend programma met niet alleen veel inzichten maar vooral ook handvaten die de volgende dag direct toepasbaar zijn. Een krachtig zelfreflectie instrument maakt onderdeel uit van dit programma. Middels een duidelijke rapportage krijgt u inzicht in uw eigen “bedrading” en wat dat betekent voor de toezichthoudende rol en boardroom dynamiek. Een interactieve aanpak en casuïstiek in dit programma zorgt ervoor dat u maximale toegevoegde waarde ervaart.

Spreker

IR. PETER LINSSEN – Peter Linssen (1963) is bioloog, trainer, coach, spreker, ondernemer, en facilitator. Oprichter van Ember BV ( training, coaching, assessments) in 2001. Peter is gespecialiseerd in leiderschaps- en teamontwikkeling, heeft ruime ervaring in tal van organisaties en branches en daarnaast veel ervaring met boardrooms (RvB/RvC).

Doelgroep

Van deelnemers wordt verwacht dat zij ervaring hebben als toezichthouder óf dat ze zich terdege willen voorbereiden op een eerste toezichthoudende rol. De Masterclasses zijn tevens expliciet bedoeld voor directeuren, bestuurders en professionals die vakmatig met toezicht te maken hebben, zoals advocaten en accountants. Deelnemers komen uit verschillende delen van de (semi-)publieke en private sector. Deze diversiteit is zeer verrijkend.

Supervisie Limburg

UMIO organiseert met regelmaat Masterclasses die zich primair richten op toezichthouders en bestuurders van organisaties in zowel de publieke als de private sector in de provincie Limburg. Deze masterclasses worden georganiseerd i.s.m. Supervisie Limburg.

Aanmelden

Aanmelden kan via de heer Leo Urlings:

Contact

Masterclass Governance: Boardroom Dynamics Programme Coordinator
Rogier Deumes
Programme Director
+31 6 288 24 290

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Masterclass Governance: Boardroom Dynamics

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.