Opleiding Business Control

Opleiding Business Control

In het kort

Taal: Nederlands
Volgende start: februari 2024
Start ook in:
mei 2024
september 2024
Locatie: Maastricht + online
Duur: 1 Jaar
Kosten: €4.995

Aankomend evenement:

Infosessie
8 december 2023

Contact

Opleiding Business Control  Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Wil jij een betere sparringspartner van je CFO of CEO worden? Met de Opleiding Business Control breng en hou jij organisaties, projecten en processen in control!

Wat is de Opleiding Business Control?

De Opleiding Business Control richt zich op financials en andere professionals die de rol van business partner ambiëren. Deze deeltijdopleiding van twaalf maanden is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele financieel-economische kennis die essentieel is voor (aankomende) controllers, financieel managers, consultants, interim financials en CFO’s die de rol van business partner ambiëren.

De kern van de opleiding betreft de balans tussen basis op orde, stimuleren van vernieuwing en het tijdig inspelen op (strategische) veranderingen en de daarmee samenhangende risico’s. Tijdens de Opleiding Business Control is aandacht voor zowel de harde kant als de gedragsmatige kant. De combinatie van professionals skill, business understanding en personal impact kenmerkt de succesvolle business partner!

Wat kun je met de Opleiding Business Control?

Na de Opleiding Business Control kun je kansen en beheersingsvraagstukken in een bredere context plaatsen, analyseren en met passende adviezen komen die gericht zijn op continuïteit en waardecreatie.

Aan de hand van een groot aantal cases uit de profit, non-profit en overheidssector worden praktijksituaties besproken zodat de materie echt leeft en daardoor beter beklijft. De verschillende deelnemers brengen daarbij allemaal hun eigen kennis en vaardigheden in. De diversiteit aan achtergronden maakt dat de deelnemers veel van elkaar en elkaars organisatie leren.

Na afronding ontvang je een diploma van UMIO | Maastricht University.

Contact

Opleiding Business Control Programme Coordinator
Marion Hameleers
Studieadviseur
+31 6 483 56 281 / 43 388 44 88

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan de brochure of bezoek de programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Opleiding Business Control

Download ons programmaoverzicht