Opleiding tot Registercontroller

Opleiding tot Registercontroller

In het kort

Taal: Nederlands
Volgende start: januari 2024
Start ook in:
april 2024
september 2024
Locatie: Maastricht & Online
Duur: 2 Jaar
Kosten: €15.150

Aankomend evenement:

Infosessie
8 december 2023

Wil jij je verder ontwikkelen als financieel professional en ambieer je een rol als Register Controller (RC)? Volg dan de Postdoctorale Opleiding tot Register Controller!

Wat is de Opleiding tot Registercontroller?

De Postdoctorale Opleiding tot Register Controller is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele financieel-economische kennis die essentieel is voor (aankomende) controllers, financieel managers, consultants, interim financials en CFO’s. Het is een parttime opleiding en is dus goed te volgen naast een bestaande baan.

Tijdens de opleiding wordt een sterk case-gerichte onderwijsmethode op postgraduate niveau gehanteerd waarbij de theorie wordt toegepast op concrete praktijkproblemen, soms ingebracht door deelnemers zelf. Het onderwijs is kleinschalig om maximaal te profiteren van elkaars inbreng en ervaring. Naast de verdieping op diverse terreinen is er een Leadership Traject mogelijk, inclusief de mogelijkheid tot Personal Counseling.

Als je al een Register Accountant bent, of het theoretische deel van de RA-opleiding hebt afgerond, kun je een verkort RC-programma van ongeveer anderhalf jaar volgen.

Wat kun je met de Opleiding tot Registercontroller?

Na afronding van de Postdoctorale Opleiding tot Register Controller, kun je lid worden van de Vereniging van Registercontrollers (VRC). Je bent dan ook gerechtigd om de titel Registercontroller (RC) te voeren.

UMIO biedt voor alumni diverse activiteiten op het gebied van permanente educatie. Daarmee voorzien we in de huidige én toekomstige opleidingsbehoeften van financiële professionals, en word je onderdeel van een sterk professioneel netwerk.

Na afronding krijg je een universitair diploma van UMIO | Maastricht University uitgereikt. Naast de titel van RC, ontvang je ook de Master of Science graad ‘Executive Master of Finance and Control’ (EMFC).

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan de brochure of bezoek de programmawebsite!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registercontroller

Download ons programmaoverzicht