Opleiding tot Registercontroller

Opleiding tot Registercontroller

In het kort

• 
september 2024
• 
februari 2025
• 
mei 2025
Taal: Nederlands
Locatie: Maastricht
Duur: 2 Jaar (deeltijd)
Totaalbedrag collegegeld: €15.250

Aankomend evenement:

Online Infosessie
31 juli 2024

Contact

Onze studieadviseurs
043 388 3672

Wil jij je verder ontwikkelen als financieel professional en ambieer je een rol als Registercontroller (RC)? Volg dan de Postdoctorale Opleiding tot Registercontroller!

Wat is de Opleiding tot Registercontroller?

De Postdoctorale Opleiding tot Registercontroller is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele financieel-economische kennis die essentieel is voor (aankomende) controllers, financieel managers, consultants, interim financials en CFO’s. Het is een parttime opleiding en is dus goed te volgen naast een bestaande baan.

Tijdens de opleiding wordt een sterk case-gerichte onderwijsmethode op postgraduate niveau gehanteerd waarbij de theorie wordt toegepast op concrete praktijkproblemen, soms ingebracht door deelnemers zelf. Het onderwijs is kleinschalig om maximaal te profiteren van elkaars inbreng en ervaring. Naast de verdieping op diverse terreinen is er een Leadership Traject mogelijk, inclusief de mogelijkheid tot Personal Counseling.

Als je al een Registeraccountant bent, of het theoretische deel van de RA-opleiding hebt afgerond, kun je een verkort RC-programma van ongeveer anderhalf jaar volgen.

Wat kun je met de Opleiding tot Registercontroller?

Na afronding van de Postdoctorale Opleiding tot Registercontroller, kun je lid worden van de Vereniging van Registercontrollers (VRC). Je bent dan ook gerechtigd om de titel Registercontroller (RC) te voeren.

UMIO biedt voor alumni diverse activiteiten op het gebied van permanente educatie. Daarmee voorzien we in de huidige én toekomstige opleidingsbehoeften van financiële professionals, en word je onderdeel van een sterk professioneel netwerk.

Na afronding krijg je een universitair diploma van UMIO | Maastricht University uitgereikt. Naast de titel van RC, ontvang je ook de Master of Science graad ‘Executive Master of Finance and Control’ (EMFC).

Opleiding tot Registercontroller Picture 1
Opleiding tot Registercontroller Picture 2

Over UMIO

UMIO is de executive education-tak van de Maastricht University School of Business and Economics. UMIO biedt diverse opleidingen aan die ontworpen zijn om je verder te helpen in je carrière. Onze opleidingen zijn ook in-company beschikbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Over Maastricht University

Maastricht University staat bekend om haar Probleemgestuurd Onderwijs en internationale oriëntatie.

De Maastricht University School of Business and Economics is triple crown geaccrediteerd. Slechts 1% van de Business Schools in de wereld heeft deze drie accreditaties.

Contact

Onze studieadviseurs
043 388 3672

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure!

Laatste nieuws

Andere programma's

Evenementen

Aankomend event:

Online Infosessie

Tijdens de online Infosessie vertellen we je meer over wat UMIO te bieden heeft voor professionals. Je komt meer te weten over onze benadering van levenslange ontwikkeling, probleemgestuurd leren en natuurlijk onze verschillende programma’s.

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registercontroller

Ik ben in het bezit van:

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.