Inschrijven

Inschrijven

Post-Opleiding Verbindend Leiderschap

Door onderstaand formulier in te vullen, schrijf je je officieel in voor deze opleiding. Na je inschrijving nemen wij spoedig contact met je op om de vervolgstappen verder te bespreken. Nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@umio.nl.

Je werkgever
Correspondentieadres
Factuurgegevens

Verstrek a.u.b. de juiste factuurgegevens (factuuradres en eventueel inkoopnummer of referentie) zodat de factuur tijdig en correct kan worden afgehandeld door jouw administratie.
Vul hier het kenmerk in dat je organisatie nodig heeft bij de verwerking van de factuur, bijv. ordernummer, kostenplaats, budgetnummers, inkooporders. Vraag eventueel na of dat in jouw organisatie van toepassing is.
Algemene voorwaarden:
Permanente Educatie
Deze vraag geldt alleen voor RA en RC die permanente educatie uren willen verdienen
Toestemming gebruik en uitwisseling persoonsgegevens
Voor de organisatie van deze cursus is het noodzakelijk dat de persoonsgegevens die u middels dit formulier verstrekt, worden opgeslagen bij Maastricht University. Voor administratieve doeleinden is het noodzakelijk dat (een gedeelte van) de persoonsgegevens worden uitgewisseld tussen Maastricht University en evt. gelieerde partijen die assisteren bij de organisatie van de cursus. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.
Toestemming mediagebruik
Als onderdeel van de cursus worden foto’s en/of video’s gemaakt van deelnemers. De vastgelegde media kunnen via online en fysieke kanalen worden tentoongesteld ter promotie van Maastricht University. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.
Toestemming informatievoorziening
Bij Maastricht University hebben we lifelong learning hoog in het vaandel staan en bouwen we graag samen met u en andere deelnemers een waardevolle community op. In dat kader zouden we u graag blijvend op de hoogte willen houden over inspirerende inhoud, netwerkmogelijkheden en toekomstige professional development activiteiten die door UMIO | Maastricht University worden georganiseerd. Om te voldoen aan de privacywetgeving dienen wij u vooraf expliciet om toestemming te vragen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact met ons op!

Download jouw brochure voor de Inschrijven

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.