Alumni

Alumni

Opleiding tot Registercontroller

De Universiteit Maastricht biedt twee EMFC|RC-opleidingen aan: de Nederlandstalige Executive Master of Finance and Control en de Engelstalige international Executive Master of Finance and Control.

De Universiteit Maastricht wil graag voeling houden met haar oud-studenten. De band die tussen universiteit en student gedurende de opleiding in een belangrijke levensfase is ontstaan, maakt iedere alumnus tot een ambassadeur van de EMFC|RC-opleiding van Universiteit Maastricht in binnen- en buitenland. De Universiteit Maastricht wil deze band hecht en levendig houden. Goede communicatie en informatie-uitwisseling tussen universiteit en alumni zijn daarbij van grote betekenis.

Wanneer het diploma in ontvangst wordt genomen, verliezen afgestudeerden soms het zicht op ontwikkelingen in het vakgebied en gaan contacten met de onderwijsinstelling, docenten en medestudenten vaak verloren. Om dit te voorkomen hebben Maastrichtse Registercontrollers in 1998 AMCO opgericht. Deze alumnivereniging van zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige controllersopleiding heeft als doel het behartigen van de belangen van haar leden, het bevorderen van een verantwoorde beroepsuitoefening, het leveren van een bijdrage aan de vakmatige ontwikkeling van haar leden, het leveren van bijdragen aan de Maastrichtse controllersopleidingen en het instandhouden van een netwerk van afgestudeerden. AMCO geeft dit netwerk inhoud door middel van het organiseren van informatieve activiteiten zoals voordrachten, congressen en bedrijfsbezoeken en diverse informele activiteiten.

De website van AMCO is de virtuele ontmoetingsplaats voor de leden van de vereniging op internet. Via de website wordt over activiteiten van de vereniging en ontwikkelingen binnen de vereniging gecommuniceerd. Inmiddels heeft AMCO ruim 800 leden/RC’s.

Wil je meer informatie over AMCO of over de geplande activiteiten, of wil je zelf iets organiseren neem dan contact op met het bestuur via emfc-sbe@maastrichtuniversity.nl

Registercontroller Alumni

Wil je toegevoegd worden aan de mailinglijst? klik hier voor het aanmeldformulier.

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure of neem contact met ons op!

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registercontroller

Ik ben in het bezit van:

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.