Van RA naar RC

Van RA naar RC

Opleiding tot Registercontroller

RA’s (of zij de het theoretische deel van de RA-opleiding hebben afgerond) kunnen aan de Universiteit Maastricht een verkort RC-programma van ongeveer anderhalf jaar volgen. Deze verkorte opleiding levert naast de RC-titel ook de titel Executive Master of Finance & Control (MSc) op.

De verkorte RC-opleiding voor RA’s is gericht op verdieping en uitbreiding van actuele en relevante financieel-economische kennis die essentieel is voor RA’s die werkzaam zijn als (senior) (business) controller, CFO, consultant, interim financial of voor hen die die stap naar een dergelijke rol willen zetten.

RA’s volgen een programma dat hen in staat stelt om de RC-opleiding inclusief de afstudeerscriptie in ongeveer 1,5 jaar te voltooien. Onze ervaring leert dat RA’s die doorlooptijd prefereren om het volle rendement uit de studie te halen.

RA’s krijgen vrijstelling voor Financial Accounting & Reporting (FAR), Auditing & Due Diligence (ADD), Internal Control and Accounting Information Systems (ICAIS).

Neem voor meer informatie contact op met onze studieadviseur: rc-sbe@maastrichtuniversity.nl

Verkort RC programma voor RAs

Collegegeld

Het totale collegegeld voor RA’s bedraagt € 10.000. Desgewenst kunnen RA’s ook juist langer over de RC-opleiding doen. De RA volgt dan steeds enkele vakken per jaar. Daarmee kan eventueel ook aan de PE-verplichting nieuwe stijl worden voldaan. De RA kan dan met het PE-budget van de werkgever in een aantal jaren de RC-opleiding afronden en de graad MSc in Finance and Control en de RC-titel verkrijgen. Het totale collegegeld blijft in de meerjaarsvariant €10.000. Desgewenst wordt per jaar apart gefactureerd: €3.333 per jaar in de driejaarsvariant, €2.500 per jaar in de vierjaarsvariant en € 2.000 per jaar in de vijfjaarsvariant.

Voor meer informatie mail naar onze studieadviseur: rc-sbe@maastrichtuniversity.nl

Registercontroller Collegegeld

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit programma? Download dan onze programmabrochure of neem contact met ons op!

Download jouw brochure voor de Opleiding tot Registercontroller

Ik ben in het bezit van:

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Download ons programmaoverzicht

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.